Meespelen op de clubavond in Corona tijd
Procedure voor aanmelding en binnenkomst
door
De eerste echte clubavond van het nieuwe seizoen is in principe goed verlopen met inachtneming van ons Corona protocol. Het drukste moment van de avond vindt plaats wanneer rond 20.00 uur de indeling bekend wordt en veel mensen in korte tijd door elkaar lopen. Om dat zoveel mogelijk te vermijden is in overleg met onze Corona verantwoordelijken Paul Schipper en Michael Wunnink de procedure iets aangescherpt.
  1. Aanmelding conform eerdere instructie alleen telefonisch of per SMS op 06-14927230 van 19.00 tot 19.45 uur.
  2. Je bent welkom vanaf 19.45 uur, we streven naar een gespreide binnenkomst tussen 19.45 en 20.10 uur.
  3. Bij binnenkomst graag je handtekening plaatsen op de presentielijst, handen reinigen en plaatsnemen achter een lege tafel. Wanneer het te vol is in de bovenzaal wordt je verzocht beneden plaats te nemen.
  4. Rond 20.00 uur wordt de indeling bekend gemaakt. Op het overzicht van de partijen in de hal staat aangegeven of men boven of beneden speelt.
  5. Wie na 20.00 uur binnenkomt, dient zich meteen naar de zaal te begeven waar hij/zij speelt. Wacht s.v.p. even met het bestellen van een drankje tot het rustig in de gangen en bij de bar is.
  6. Wie drukte onprettig vindt, doet er verstandig aan om 19.45 uur te arriveren en plaats te nemen in de benedenzaal. Wanneer dat niet mogelijk is, desnoods om 20.15 uur (uiterlijk) wanneer de meeste partijen begonnen zijn. In dat laatste geval, meld dat even bij de aanmelding.
  7. Het streven is dat alle partijen om 20.10 uur beginnen en dat de avond na de laatste partij uiterlijk 23.30 uur wordt afgerond.
  8. Het maximum aantal borden is voorlopig vastgesteld op 24 (dus 48 schakers), die we Corona-proof kunnen huisvesten. Gezien de verwachte opkomst gaan we ervan uit dat dit voorlopig geen probleem oplevert, mocht dit aantal op een avond toch worden bereikt dan moeten we de aanmelding sluiten. Wie zich na 19.30 uur aanmeldt kan daarom beter bellen dan SMS’en.

Reactie achterlaten