Schaaktafels in het Vondelpark
Steun de petitie
door

In meerdere gemeenten in Nederland beijvert Jesús Medina zich om schaaktafels geplaatst te krijgen op openbare plekken. Ook in het Vondelpark. Geen commerciële drijfveren, enkel uit passie voor de schaaksport. Ondersteun dit initiatief  door het tekenen van de petitie via www.petities24.com/schaaktafelsamsterdam (for English: www.petitions24.com/chesstablesamsterdam). En moedig vrienden en bekenden via sociale media aan dit ook te doen.

  • Wim Suyderhoud

   Wim Suyderhoud zei op :

   Ze stonden er wel goed dus, maar alleen een beetje kort. Compleet geschift natuurlijk, maar wel weer hoopgevend dat schaaktafels kennelijk een product verkopen.
   In Washington Square Park zorgen ze voor een mooi schaaksfeertje, dus schaaktafels in het Vondelpark – ik zie het wel zitten.

 1. Willem Grünbauer

  Maar niet alleen in parken. Ook in plantsoenen, naast honden- en kattenuitlaatvelden, tankstations, anonieme parkeerplaatsen, parkeerkelders, rotonden, pleinen,-dak- terrassen, onder elke lantarenpaal, op stoepen en trottoirs en in stationshallen al dan niet naast de reeds aanwezige piano, in elk zichzelf respecterend horeca-etablissement, in ziekenhuizen en belastingkantoren, overige overheidsinstellingen waaronder het torentje in ‘s-Gravenhage, enz enz. Kortom: heel Nederland één grote geblokte vakjesdeken.

 2. Aleks Varnica

  Aleks Varnica zei op :

  Het zou mooi zijn dat het doorgaat en dat er binnenkort ook schaaktafels komen in het Vondelpark. Kunnen we niet gaan lobbyen in de Stopera? En als ze er komen, moeten ze wel op een goede plek neergezet en niet zoals in Oost op een winderige, schaduwrijke plek langs een drukke weg. Dat is zinloos.

  Zien jullie trouwens dat het linkerbord op de foto verkeerd is ingemetseld? Of staan de stoelen onjuist?

Reactie achterlaten