SGA of KNSB, dat is de vraag
Enquête van de teamindelingscommissie
door
Inmiddels hebben we meer dan 50 reacties mogen ontvangen op de enquete over extern spelen in de landelijke competitie of regionale competitie in het seizoen 2018/19. Dat is een mooi resultaat! Graag ontvangen we een keuze van iedereen, zie daarvoor de link in het bericht hieronder.

Vanaf het seizoen 2018-19 komt er een vierde klasse KNSB die openstaat voor alle clubs die een zaterdagteam kunnen formeren. Tegelijkertijd worden de regionale bonden opengesteld voor KNSB-spelers. Er zal geen promotie- en degradatieregeling meer zijn van de KNSB naar de regionale bond, de Schaakbond Groot-Amsterdam (SGA) in ons geval.

We zijn een grote club en het formeren van alle teams in de zomer is elk jaar een aardige kluif. Nu iedereen zowel landelijk als regionaal kan gaan spelen, zal het niet minder ingewikkeld worden. We willen graag weten in welke competitie de individuele leden het liefst actief zijn en of er voldoende spelers zijn om een vijfde of eventueel zesde team te formeren dat in de landelijke competitie wil uitkomen.

Daarom hebben we als teamindelingscommissie er voor gekozen een enquête te houden waarin ieder lid zijn voorkeuren kan aangeven. KNSB, SGA, beide, reserve, niet spelen et cetera. Zo zijn er in totaal negen keuzes. Gelieve dit aan te geven op het formulier en dit te verzenden, met je naam (en een eventuele opmerkingen). Je keuze is niet definitief, je kunt tegen de zomer nog steeds aangeven als je iets anders wilt. Graag wel een gefundeerde keuze op het formulier te vermelden, dan weten we waar we aan toe zijn.

De link met het formulier is:

Enquête KNSB of SGA?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben graag een bericht naar: caissateams@gmail.com

Dank voor je moeite!

Albert Riemens
Namens de teamindelingscommissie

Reactie achterlaten