Robert Kikkert lentekoning van Caissa
ook overige categoriewinnaars bekend
door

De tweede competitiehelft van Caissa’s Interne (ook wel B-turnus genoemd) is afgelopen dinsdag na 17 ronden afgesloten. In totaal streden 107 spelers om het kampioenschap. Het was in een aantal ratingcategoriën nog reuzespannend omdat de beslissingen pas op de laatste avond vielen.

In de hoogste categorie werd Robert Kikkert afgetekend kampioen. Hij moest alleen in ronde 1 een nederlaag incasseren (tegen clubkampioen Jack Blanchard) en won ook in de laatste ronde knap van Paul Hummel. Marc Overeem werd 2e en Jack Blanchard 3e. Alledrie speelden zij alle ronden mee.

De overige categoriewinnaars zijn: Marc Overeem (tot 2150), Evgeny Shklovskiy (tot 2050), Boudewijn van Beckhoven (tot 1950), Christian Visser (tot 1800), Feico Zwerver (tot 1650), Ruben Actor (tot 1500) en Sander Veter (tot 1300).

De winnaars van de Lentecompetitie (B-turnus) spelen vanaf volgende week hun kampioensmatch (over minstens 2 wedstrijden) tegen de winnaars van de Herfstcompetitie (A-turnus).

Overzicht kampioensmatches

 

2150+
Michael Wunnink – Robert Kikkert

-2150
Marc Overeem wint beide competitiehelften en is hiermee categoriekampioen.

-2050
Piet van der Weide – Evgeny Shklovskiy

-1950
Rene Pijlman – Boudewijn van Beckhoven

-1800
Peter van der Werf – Christian Visser

-1650
Aleks Varnica – Feico Zwerver

-1500
Ruben Actor wint beide competitiehelften en is hiermee categoriekampioen.

-1300
Faan Langelaan – Sander Veter

Bekijk de Caissa-kampioenen van vorig seizoen

Het was weer ouderwets druk in de bovenzaal van Huize Lydia, met dubbel bezetting in de nisjes. De SGA Rapidcompetitie vond plaats in de benedenzaal.

 

  1. Albert Riemens

    Albert Riemens zei op :

    Gefeliciteerd B-turnus winnaars! Leuk om te zien dat het gisteren gezellig druk was met de SGA rapid competitie en een goed bezetten interne. We hopen iedereen weer te zien bij de rapid zomercompetitie die volgende week van start gaat.

Reactie achterlaten