KNSB toernooi: De Schaakoff !
Dinsdag 21 september op de clubavond.
door
De KNSB brengt huisschakers en clubschakers bij elkaar bij de Schaakoff. Een toernooi georganiseerd door de KNSB, gespeeld op de clubavond van meewerkende verenigingen in het hele land. Caissa is daar één van, en ook u kunt hier aan meedoen.

Dinsdag 21 september heeft Caissa een clubavond ter beschikking gesteld aan de Schaakoff. Maximaal 48 schakers kunnen dan 3 rapidpartijen in een vierkamp spelen. Dit kunnen leden van Caissa zijn, leden van andere verenigingen en huisschakers. Als indicatie heeft Caissa aan de bond opgegeven dat er ca. 24 leden en 24 niet-leden mee kunnen spelen. De winnaars van de vierkampen plaatsen zich dan voor een vervolgronde op nader te bepalen datum ergens bij een club in Nederland. Het doel is om huischakers de sfeer te laten proeven bij een schaakvereniging. Als je mee wilt spelen kan je 2 dingen doen:

1: Je schijft je in op de site http://schaakoff.nl selecteert de provincie en club waar je mee wilt spelen (dit kan dus Caissa zijn). De inschrijving sluit op 9 september dus wees er snel bij.

2: Je doet niets en wacht tot er bekend is hoeveel plaatsen er nog zijn op de clubavond en meld je later aan.

De schaakbond zal binnenkort een lijst met inschrijvingen naar Caissa sturen. Het is dan aan ons om aangevuld met onze leden deze avond verder te organiseren.  De bedoeling is dat de vierkampen uit ongeveer gelijkwaardige spelers bestaan.

Normaliter zal er geen gewone interne clubavond zijn op 21 september, tenzij het aantal aanmeldingen zo laag is dat hiervoor voldoende ruimte is.

Meer info volgt.

 

Reactie achterlaten