In het kader van het 50 jarig jubileum SGA (bij Amsterdam West)
op 8 juni een Massakamp tussen Rotterdam & Amsterdam
door

50 jarig jubileum SGA : Massakamp Rotterdam en Amsterdam

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Schaakbond Groot Amsterdam zal op zaterdag 8 juni in Amsterdam een sportieve schaakmiddag plaatsvinden tussen Amsterdamse en Rotterdamse schakers. Zowel de Amsterdamse- als de Rotterdamse schaakbond zullen ongeveer 60 schakers afvaardigen die tegen elkaar een massakamp zullen spelen. Het evenement wordt met een BBQ afgesloten. Iedere club van de SGA wordt gevraagd om twee spelers af te vaardigen.

Locatie:

ASV Bilderdijkpark (speellocatie SV Amsterdam West), Bilderdijkpark 10, 1052 SB Amsterdam.

Speelvorm:

Tweekamp met beperkte bedenktijd (45 minuten p.p.p.p, +15 sec. per zet), waarbij iedereen tegen een min of meer gelijkwaardige tegenstander speelt. Tussendoor een pauze.

Programma zaterdag 8 juni:

12.30u: Ontvangst op de locatie met koffie/drankje en welkomstwoord SGA

13.00u: Start massakamp

15.00u: Einde eerste ronde, pauze

15.15u: Begin tweede ronde

17.15u: Einde tweede ronde, borreluur

18.30u: BBQ (vlees/vegetarisch)

21.00u: Vertrek RSB naar Rotterdam

Overig:

Het evenement is gratis en alle deelnemers ontvangen een aantal consumptiebonnen en kunnen kosteloos deelnemen aan de BBQ na afloop. Het evenement wordt namens de SGA georganiseerd door SV Amsterdam West.

Opgeven:

Er wordt op basis van ELO een zo gelijkwaardig mogelijke massakamp gespeeld. Daarom wordt aan iedere club van beide bonden gevraagd om vóór 1 mei twee spelers op te geven, eentje met ELO < 1600 en een met ELO > 1600. Daarna zullen de grotere clubs gevraagd worden om een aantal extra spelers af te vaardigen om een gelijk en gelijkwaardig aantal Amsterdamse schakers op te kunnen stellen. Clubs van de SGA kunnen hun spelers opgeven bij Sander van de Wiel (secretaris SV Amsterdam West) via e-mail: sandervandewiel@hotmail.com

Reactie achterlaten