Haast geboden bij inschrijving voor Eijgenbrood
want anders kan het te laat zijn
door
Het aantal inschrijvingen voor het Eijgenbrood-toernooi is de 80 gepasseerd. Het zou zonde zijn als Caissa-leden niet mee kunnen doen door een niet tijdige aanmelding. Vandaar deze last call. Ook verzoekt de penningmeester...

Ook verzoekt de penningmeester het inschrijfgeld per giro/bank over te maken in verband met de snelheid van de aanmeldprocedure. Vorig jaar stond er op enig moment een lange rij om contant te betalen. Het zou fijn zijn als we dat kunnen voorkomen. U kunt het inschrijfgeld overmaken naar rekening IBAN NL84INGB0007027225 (BIC INGBNL2A) ten name van Stichting Caissa onder vermelding van voor- en achternaam van de speler(s). Meer info en aanmelden op http://www.eijgenbrood.nl Tot ziens op 28 oktober.

 1. Boudewijn Beckhoven, van

  Boudewijn Beckhoven, van zei op :

  Helaas valt de 1e ronde samen met 2 SGA-competitie wedstrijden (en ja, in een ervan nl Grasmat – ENPS 2 ben ik opgesteld). Voor de rest kijk ik er weer naar uit om mee te spelen en veel succes met de verdere voorbereidingen en organisatie!

 2. Huib Vriens

  Huib Vriens zei op :

  Sukses met de voorbereiding.
  Ik zou aan dit mooie toernooi graag weer meedoen, maar een overvloed aan (nacht)werk, juist dat weekend, verhindert dat…
  Mooi toernooi!

 3. Dennis Breuker

  @Boudewijn: jammer dat de SGA geen rekening heeft kunnen houden met ons toernooi, dat nu al voor de 30e keer wordt gehouden.
  @Huib: jammer dat je niet mee kunt doen.
  @beiden: bedankt voor de succeswensen. Het lijkt te helpen, want het gaat keihard! 🙂

Reactie achterlaten