Een erelid en een lid van verdienste erbij!
door
Tijdens de ALV van 5 september zijn bij acclamatie Dennis Breuker tot erelid benoemd en Robert-Jan Schaper tot lid van verdienste.

Oud-voorzitter Dennis, reeds lid van verdienste, werd verheven tot erelid nu hij door zijn verhuizing naar de regio Nijmegen lid af dreigde te worden. De voordracht hiertoe kwam van ex-Caissaan Tom Spits, en werd door Tony Lith en Wim Suyderhoud ter vergadering ondersteund. Als voornaamste redenen gelden Dennis’ uitstekende regie van de fusie met Euwe; en zijn onafgebroken actieve bijdrage aan de club als bestuurslid, webmaster, teamleider, in de organisatie van het Eijgenbrood-toernooi, schrijver van stukjes in CaissaNieuws, en van het HEKS software programma dat vroeger voor de indeling van de zomercompetitie werd gebruikt. Moge het erelidmaatschap voor Dennis een extra stimulans zijn om nog vaak op de club te blijven komen!

Robert-Jan werd op voordracht van Abe Willemsma tot lid van verdienste benoemd bij zijn vertrek uit het bestuur na meer dan 10 jaar. Vooral vanwege zijn opbouw van onze jeugdafdeling, die inmiddels tot de grootste van Nederland behoort. Met niet aflatende energie heeft Robert-Jan een goed functionerende organisatie neergezet, waarbij hij veel leden van Caissa heeft weten te motiveren een bijdrage te leveren.  Het geduld en enthousiasme waarmee hij ook persoonlijk aan de allerkleinsten de beginselen van het schaakspel bijbrengt, is lovenswaardig. Ook nu hij het stokje van jeugdleider aan Debby Nieberg heeft overgedragen, zal hij ongetwijfeld een belangrijke bijdrage blijven leveren aan de continuering en verdere uitbouw van de jeugdafdeling.

Dennis en Robert-Jan, gefeliciteerd. Deze eretitels zijn dik verdiend.

 1. Dennis Breuker

  Ik ben er nog steeds beduusd van. Dank, iedereen. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Kleine rectificatie: HEKS is geschreven door Vincent Steemers, niet door mij. Wel had ik een indelingsprogramma geschreven speciaal om vierkampen in te delen.

  Wat betreft Robert Jan: meer dan verdiend!

  En natuurlijk zal ik af en toe als ik in de buurt ben nog langskomen. Caïssa is de leukste schaakvereniging waar ik heb gespeeld.

  • Lodewijk van Pol

   Lodewijk van Pol zei op :

   Hallo Dennis, gefeliciteerd met je erelidmaatschap en ook nog, by the way, met je fraaie winstpartij tegen Marcel Peek! Allemaal klasse!

Reactie achterlaten