Duo-simul geslaagd, patiënten tevreden
Opkomst redelijk, score 67,3%
door
Alje en Gertjan waren na afloop getekend, maar verlieten de arena met opgeheven hoofd. Aan de 24 borden borden die zij bedienden moesten zij vier verliespunten incasseren en zeven remises toestaan. Dat houdt in dat zij dertien partijen tot winst wisten te voeren.

De simultaangevers leken na afloop niet tevreden over het resultaat, maar waren naar eigen zeggen wel content over de onderlinge samenwerking. Hopelijk zijn zij volgende week, als zij hun eerste partij van de clubkampioenschapsmatch spelen, minder aardig voor elkaar; wij willen vuurwerk zien, heren! Er is inmiddels geloot en Gertjan mag met wit beginnen.

 

Bij het opkomstcijfer moet worden vermeld dat er deze avond ook twee externe matches plaatsvonden. C5 en C7 Wonnen hun laatste matches van het seizoen, wat vooral voor de leden van het eerstgenoemde team heel prettig was. Zij gaan u daar zelf vast meer over vertellen in een uitgebreid verslag op deze plek.

 

Voor de volledigheid volgen hier de namen van degenen die de kampioenskandidaten gisteren wisten te verschalken: Angelo Spiler, Rik Salomons, Boudewijn van Beckhoven en Rob Witt. Felicitaties.
Mat dank aan Abe Willemsma voor het bijhouden van de scores.

Reactie achterlaten