Dringend gezocht: Wedstrijdleider Intern of Indelingscoördinator
door
Ondanks herhaalde oproepen heeft zich tot op heden niemand gemeld voor de bestuursfunctie van Wedstrijdleider Intern. Als die positie vacant blijft, hebben we komend seizoen in ieder geval een Indelingscoördinator nodig. Anders kunnen we geen interne competitie gaan spelen.

Er is een goed functionerende Indelingscommissie die iedere clubavond zorgt voor de indeling van de interne competitierondes. De Indelingscoördinator maakt deel uit van deze commissie en heeft twee hoofdtaken:

  • Een agenda maken voor de bezetting van de wedstrijdtafel, zodat iedere dinsdag tenminste twee leden van de indelingscommissie aanwezig zijn;
  • Zorgen dat de uitslagen aan het eind van de avond worden verwerkt en daags erna worden geplaatst op de website (dit laatste is geautomatiseerd, dus niet meer dan een druk op de knop).

Kennis van het Sevilla indelingsprogramma is een vereiste, maar dat is niet ingewikkeld dus kan al doende worden aangeleerd.

Wie is bereid de functie van Indelingscoördinator te vervullen, voor het gehele seizoen of in ieder geval voor de komende herfst-turnus? Meld je spoedig bij voorzitter@caissa-amsterdam.nl.

  1. Jasel Lopez

    Jasel Lopez zei op :

    Ik heb mezelf aangemeld als wedstrijdleider intern. Helaas kan ik de komende tijd niet, maar vanaf 1 februari 2018 ben ik wel beschikbaar. Alleen heb ik wel een uitleg of een handboek nodig over het Sevilla programma.

    Jasel J. Lopez

Reactie achterlaten