Denksportmanifestatie Amstelveen
door

De tweede ronde van het rapidtoernooi stond op het punt van beginnen, de jeugdsnelschakers speelden hun 4e partij, er was een damsimultaan en een go-performance toen het foutging. Eén windvlaag veranderde het centrale plein in het Stadshart van Amstelveen in een chaos.


Kramen kieperden om en schoven van noord naar zuid, alle borden, stukken en klokken over de grond, gerommel en glasgerinkel. Mensen werden meegevoerd met de kramen en de zeildoeken die de kramen overspanden.

………….Gelukkig, wonder boven wonder, geen groot letsel. Wel een strop voor de organisatie en geannuleerde activiteiten.

Alleen voor het Amstelveen Open-snelschaaktoernooi voor de jeugd werd ad hoc een nieuwe locatie gevonden. Op een terras onder een gigantische parasol, die bij een windvlaag angstvallig bekeken werd, maar gelukkig stevig in de grond verankerd bleek, werd het toernooi “improvisatoire” voortgezet. 3 Caissa-jeugdleden deden mee: Eli presteerde heel goed door de finale te halen en werd daarin 7e. MaxdH werd 2e in de B-groep en ging met een flinke beker naar huis, gefeliciteerd! Onze jonge telg Maarten speelde een paar heel goede partijen en werd in de B-groep gedeeld 6/7de.

(zie ook Windvlaag verknalt denksportfestijn voor foto’s.)

Reactie achterlaten