Clubavond
door

De vereniging speelt in Multifunctioneel centrum Coenen-Lydia (in de volksmond “Huize Lydia”) aan het Roelof Hartplein 2 te Amsterdam. De jeugd speelt van 18.30 uur tot 20.00 uur. De senioren zijn welkom van 19:30 uur tot uiterlijk 23:50 uur.

In de voorzaal staat de tafel van de wedstrijdleiding. Een ieder dient zich daar voor 19:45 uur te melden, zodat de wedstrijdleider adequaat kan indelen. Als je wat verlaat bent kun je je na 19:00 uur telefonisch opgeven op nummer 06-18961376. De indeling vindt plaats om 19:45 uur, zodat de leden om 20:00 uur met hun partij kunnen beginnen.

Het speeltempo voor de interne competitie bedraagt 1 uur en 3 kwartier voor de gehele partij.

Er geldt in het hele gebouw een rookverbod. Buiten voor de deur mag gerookt worden.

Materiaal

De vereniging beschikt over schaakspellen, borden en klokken. Degene die het materiaal uit de kast haalt, wordt geacht dit daar ook weer terug te brengen. Van alle leden wordt verwacht dat zij met grote zorg van het materiaal gebruik maken.

Op de tafel van de wedstrijdleider zijn reservestukken aanwezig voor het geval een spel incompleet is. Klokken die niet goed functioneren moeten voor reparatie worden ingeleverd bij het bestuur.

Reactie achterlaten