2e ronde teamindelingscommissie
Graag reactie naar je teamleider
door

In mei is de traditionele consultatie ingezet in aanloop naar de samenstelling van de teams voor het SGA/KNSB seizoen 2020-2021.  Recent heeft de KNSB de voorwaarden voor de teamcompetities bekend gemaakt. Dat komt globaal op het volgende neer en respecteert de bekende NL Corona-regels: Je zit als normaal tegenover je tegenstander, verzoek om niet voorover te buigen over het bord zoals sommigen doen. Als je je niet goed voelt/verkouden bent ga niet spelen Tussen de borden wordt 1,5 m afstand gehouden. Je kan met de auto naar uitwedstrijden met meerdere personen, wel graag een mondkapje op tijdens de reis. Het staat eenieder natuurlijk vrij om met het openbaar vervoer of fietsend bv. naar een uitwedstrijd te gaan.

Het bestuur is druk bezig om voldoende ruimte te vinden om de teamwedstrijden conform de regels te huisvesten. Inmiddels is een 2e ronde van consultatie gestart waarin je door je teamleider gevraagd word of je bereid bent met de KNSB-voorwaarden voor je team te spelen. Bij deze een vriendelijk verzoek om daar op te reageren, voor de KNSB spelers graag uiterlijk 15 augustus. Begin september dienen we het aantal KNSB teams door te geven. De indelingscommissie heeft de 2e helft van augustus nodig om te bekijken hoeveel teams (en met welke samenstelling) aangemeld kunnen worden. Spelen met hetzelfde aantal teams als vorig jaar is niet vanzelfsprekend.

Betreffende SGA ook het verzoek bij je teamleider aan te geven hoe je er in  staat voor komend seizoen. Daar is nog niet bekend wanneer we het aantal teams dienen aan te melden.

Je kunt je teamleider informeren, daarnaast is het altijd mogelijk een mail te sturen naar: caissateams@gmail.com

 

Reactie achterlaten