Vrijwilliger worden bij het Max Euwe-Centrum?
door

Het Max Euwe-Centrum is sinds 1 juni weer open. Voor diverse werkzaamheden zoeken we vrijwilligers. Zie ook www.maxeuwe.nl

Vrijwilliger van het Max Euwe-Centrum (MEC) worden?

Het Max Euwe Centrum heeft behoefte aan vrijwilligers die een aardige kennis hebben van de (Nederlandse) schaakhistorie. Voor diverse taken is die uiterst welkom. Denk dan aan het ontsluiten van onze fotocollectie, in kaart brengen van ons archief en oud beeld- en geluidsmateriaal.
Middels de fotoquiz die op de website van het MEC staat, kun je inschatten hoe goed je kennis van de Nederlandse schaakhistorie is;-).

De werkzaamheden zijn tussen 11.45 en 16.15 uur op dinsdag tot en met vrijdag. Met slechts een middagje per week, in een unieke schaakomgeving, samen met andere schaakliefhebbers, kun je het MEC steunen!

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers of stagiaires die opnames (beeld en geluid) kunnen maken. We hebben diverse plannen waarbij we ondersteuning op dit ‘technische gebied’ kunnen gebruiken. Deze werkzaamheden zijn niet per se gebonden aan de bovengenoemde openingstijden van het MEC.

Heb je zelf interesse, of ken je iemand die interesse zou hebben, neem dan – vrijblijvend – contact met het MEC op! (euwemec@xs4all.nl) of bel (020-6257017)

Reactie achterlaten