Schaaktraining 2009/10
door

De proeftraining 2 maanden geleden gegeven door professioneel schaaktrainer Jop Delemarre was een groot succes en daarom gaan we er natuurlijk mee door. Of je nu in het eerste speelt of in het dertiende. Dit is je kans op toptraining,  zie ook de site van Jop

 

Het plan is dat eenieder zich op kan geven voor 4 schaaktrainingen. De eerste trainingsavond zal in november vallen en daarna min of meer maandelijks afhankelijk van het aantal deelnemers. We gaan waarschijnlijk meer dan 4 avonden reserveren zodat je de avonden kunt kiezen die je het beste uitkomen.

De relevante data:

  • groepen naar sterkte
  • 12 man per groep
  • 40 euro voor 4 trainingen
  • op een clubavond in het tuinhuis, je zult die avond geen competitie kunnen spelen

Aanmelden kan door het overmaken van 40 Euro op rekening 4602882 t.n.v. Schaakvereniging Caissa, Amsterdam onder vermelding van ‘schaaktraining’.

De precieze data zijn nog niet vastgelegd maar dit soort details zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de sterkte van de deelnemers. We willen dit graag snel weten dus als je mee wilt doen schrijf je dan direct in. Nu zijn we nog flexibel wanneer het om het aantal deelnemers gaat, over een paar weken zijn de afspraken gemaakt en is dat niet meer het geval.

Met vragen en op- of aanmerkingen kun je terecht op mijn mailadres: robertjan@r2r.nl of spreek mij aan tijdens de clubavond.

Deze training is niet voor de jeugd maar we denken wel na over een aparte training voor de jeugd. Het probleem is dat veel spelertjes al behoorlijk wat training krijgen en we er nog niet uit zijn of en zo ja wat voor een extra training nog gewenst is.

Reactie achterlaten