Schaak/tennistoernooi 2019
door
Zondag 1 september van 12:30 tot 17:30 uur organiseren tennisvereniging Joy Jaagpad en schaakclub Caïssa weer een schaak-/tennistoernooi. Het toernooi staat open voor zowel leden van Joy Jaagpad en Caïssa, als voor alle andere schaak­- en tennisliefhebbers. Graag nodigen wij je uit om hieraan mee te doen. Het toernooi vindt plaats op tennispark Jaagpad (Jaagpad 48, Amsterdam).

Even de belangrijkste zaken op een rij:

Iedereen die een beetje tot goed kan tennissen én een beetje tot goed kan schaken kan zich inschrijven voor dit toernooi. Hoewel dit toernooi bedoeld is voor volwassenen, kunnen ook kinderen vanaf 12 jaar meedoen, mits zij aardig kunnen tennissen én schaken.
Alles wat je nodig hebt voor dit toernooi zijn: een tennisracket, een paar voor gravel geschikte tennisschoenen en enige tennis- en schaakervaring.
Mocht je alleen kunnen schaken of tennissen, maar een vriendin of vriend hebben die dat andere wel kan, neem die dan mee en vorm met haar of hem een koppel.
Je speelt een paar tennis(dubbel)partijtjes en daarnaast een aantal snelschaakpartijen; met beide zijn punten te verdienen voor de eindstand.
Na afloop is er voor de winnaars een prijsje en is er de gelegenheid nog wat te drinken.
Bij erg slecht weer (veel regen) gaat het toernooi helaas niet door; je ontvangt dan bericht per e-mail.
We zien graag dat je je opgeeft via onderstaand emailadres of door ons te bellen; maar ook als je zondag op tijd aanwezig bent kun je waarschijnlijk nog meedoen.
Kom op tijd: vanaf 12:00 uur kun je je melden; we starten met spelen om 12:30 uur.
Deelname is gratis.

Geef je op voor dit toernooi door:

Een mail te sturen naar: a.berg121@upcmail.nl met daarin de volgende gegevens: naam, telefoon, emailadres, speelsterkte tennis en speelsterkte schaken (beginner/redelijk/goed);
Of de genoemde gegevens door te geven via telefoonnummer: 020-6157940.

Graag tot zondag 1 september,

Abe Willemsma (Caïssa)
André van den Berg (Joy Jaagpad)

Reactie achterlaten