Resultaat van ALV voorstellen + vacatures
door

De ALV was uitermate goed bezocht vorige week. Maar liefst 41 leden waren aanwezig. En dat doet een voorzitter goed! De notulen komen nog wel, maar ik wil toch even de resultaten van de voorstellen noemen, zodat iedereen weet waar hij/zij in de competitie aan toe is. Ook wil ik de openstaande vacatures nog even onder de aandacht brengen.

De volgende voorstellen zijn behandeld:

  • Het voorstel van Jeanne Potters heeft het niet gehaald. Dit betekent dat je gewoon tegen iedereen ingedeeld kan worden, en dat het dus soms voor kan komen dat je tegen een veel sterkere of veel zwakkere speler wordt ingedeeld. Maar dat maakt dat er grote verrassingen kunnen zijn, zoals de overwinnig vorig jaar van Jaap Tanja op Enrico Vroombout!
  • Ook het voorstel van Niek Narings heeft het niet gehaald. De interne competitie blijft dus zoals het was: na afloop zijn er matches. Wel zullen we ervoor gaan zorgen dat de matches aantrekkelijker worden, en meer gaan leven. Ook voor degenen die er niet aan deelnemen.
    Het idee van Enrico Vroombout om een Caïssa open te gaan organiseren werd door veel leden heel interessant gevonden. Een commissie van drie leden gaat dit idee verder uitwerken, zodat we over dit punt op de volgende ALV (of al eerder in een ingelaste ledenvergadering) kunnen beslissen.
  • Het FischeRandom schaak (eens in de drie ronden tijdens de zomercompetitie) blijft bestaan. Er waren wel veel onthoudingen bij het stemmen, dus het blijft een spannend stemonderdeel…
  • De twee voorstellen voor wijziging in de plaatsingscriteria zijn beide aangenomen. Het bestuur/de plaatsingscommissie heeft dus iets meer ruimte om zo goed mogelijk de plaatsing te kunnen doen.

Tot slot wil ik vermelden dat er nog vacatures binnen het bestuur zijn. We zoeken nog een materiaalcommissaris en nog iemand die Cas Zwaneveld mee kan helpen als wedstrijdleider intern. Ook zijn we nog op zoek naar iemand die mee kan helpen met Aldo van de Woestijne en Jouke van Veelen in de redactie van CaïssaNieuws.
Heeft u zin in een van deze taken, neem dan contact op met iemand uit het bestuur, of met een van de genoemde personen.

Reactie achterlaten