Red het MEC
met sponsorkliks
door
Beste Caissa-leden, Sinds kort is het mogelijk om het Max Euwe-Centrum gratis te sponsoren door middel van je internetaankoop.

Dit kan via de volgende link:

www.sponsorkliks.com

Selecteer het goede doel van je keuze: Max Euwe-Centrum

Kies de webwinkel van je keuze. Afhankelijk van de webwinkel komt 1.5-8% van je aankoop terecht bij het goede doel. Onder andere bol.com, V en D, booking.com en Zalando doen mee aan deze actie als mede tientallen andere webwinkels.

Sinds 15 jaar ben ik penningmeester bij de stichting Max Euwe-Centrum te Amsterdam (life time employment…). Deze organisatie heeft tot doel om:

  • Het leven en werk van de enige Nederlandse wereldkampioen schaken, Max Euwe (dat werd hij in 1935), in herinnering te houden
  • De schaaksport in het algemeen in NL te populariseren (Max Euwe heeft dat gedaan gedurende ca 50 jaar)

MaxEuwe
Het Max Euwe-Centrum (MEC) ligt aan het Max Euwe-Plein in Amsterdam. Dit bevat een museum, een van de grotere schaakbibliotheken van de wereld (>10.000 boeken) en een ruimte voor activiteiten. 1 keer per jaar eind juni, organiseren we het Schaakpleinfestival waarbij het publiek kennis kan maken met de schaaksport. Daarnaast zijn er vele andere activiteiten, trainingen, lezingen, boekenmarkt etc.
Zie ook www.maxeuwe.nl . Dit alles vindt plaats met een budget van minder dan 100.000 euro op jaarbasis. Het MEC werkt intensief samen met enthousiaste vrijwilligers en een beroepskracht.

Mocht je kiezen om het MEC gratis te sponsoren: bijzonder dank daarvoor! We dreigen onze subsidie van 30.000 euro van de gemeente Amsterdam op 1 januari te verliezen, elke euro is hard nodig.

Reactie achterlaten