Matvey wint categoriekampioenschap
Sander verslaat Hugo
door

In een onderlinge strijd maakten Matvey Alexandrov (winnaar A-turnus) en Peter van der Vlis (winnaar B-turnus) er gisteravond een waar spektakel van. Uiteindelijk won Matvey en bekroonde hij zijn uitstekende seizoen bij Caissa met het kampioenschap in de categorie tot 1700.

In de categorie tot 1900 is René Pijlman al ongespeeld kampioen. Hij won zowel de A- als B-turnus.

De overige 4 groepen kennen nog geen winnaar. In -1300 deed Sander Veter vorige week goede zaken. Hij won met de zwarte stukken van Hugo Sommer. Over 2 weken wordt de 2e wedstrijd gespeeld.

Volgende week spelen ook Ruben en Debby hun 1e wedstrijd om het kampioenschap tot 1500.

Rapidcompetitie SGA

Het was gisteren sowieso een ouderwets gezellige avond. In de benedenzaal werd de SGA-rapidcompetitie in de Hoofdklasse gespeeld. Caissa 1 en Caissa 2 maakten geen fouten en plaatsten zich voor de finaleronde, samen met VAS 1 en Zukertort 1.

Zomercompetitie Caissa

In de bovenzaal werd de 3e ronde van de Zomercompetitie, Caissa’s rapidtoernooi, gespeeld. Speciale vermelding verdienen 3 deelnemers die bij hun eerste deelname al hun partijen wonnen: Maria Dam, René Pijlman (daar is ie weer) en Tyrone Marioneaux.

Het toernooi duurt nog 8 ronden. De 2 laatste ronden zullen na de zomerstop gespeeld worden. Om in aanmerking te komen voor de eindoverwinning moet aan minstens 50% van de speelavonden deelgenomen worden. De tussenstand en overige speeldata worden wekelijks geüpdatet en staan op de pagina Zomercompetitie 2024 (menu INTERNE).

 

  1. Avatar

    Matvey Alexandrov zei op :

    Thank you Aleks!

    I’ll post our game with Peter later.

Reactie achterlaten