Materiaalavond en ALV op komst
5 x training door GM Paul van der Sterren
door
30 augustus Materiaalavond 6 september Algemene Ledenvergadering en start Jeugdtraining

Beste clubgenoten,

We zijn  geleidelijk aan het nieuwe seizoen aan het opstarten. Afgelopen 2 weken waren er 2 redelijk bezette vrije rapid avonden. A.s. dinsdag is de materiaalavond. Het idee is dat alle stukken worden opgezet, compleet en ook passend worden gemaakt.  Dan kunnen we “opgeruimd” het nieuwe seizoen in. Hulp is welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Daarna kun je nog wat spelen als je dat leuk vindt of wat bijpraten met de aanwezigen.

Agenda komende weken:
– 30 augustus Materiaalavond
– 6 september Algemene Ledenvergadering en start Jeugdtraining
– 13 september start Wintercompetitie
– 16 september start KNSB (let op, nog niet voor alle teams, je teamleider zal je informeren)

Training GM Paul van der Sterren
In het najaar zal Paul een 5-tal trainingen geven voor spelers globaal tussen 1600 en 2000 ELO. De data zijn de dinsdagen 20 september, 11 oktober, 8 november, 13 december, en 10 januari, telkens tussen 19.00 en 20.00 uur.
De eerste keer is het onderwerp de openingskeuze. In die training wordt besproken aan welke onderwerpen behoefte is om de volgende keren op te pakken. De deelnemers betalen 40 euro voor 5 trainingen of 10 euro per training. Lijkt het je leuk deel te nemen? Zend een mailtje naar caissa.amsterdam@gmail.com . Er zijn  reeds 4 deelnemers.

Fischer-Spassky in het Max Euwe-Centrum (bericht van het MEC – www.maxeuwe.nl)
Zaterdag 3 september is het weer tijd voor CinéMax in het Max Euwe Centrum. Het zal u vast niet zijn ontgaan dat het 50 jaar geleden is dat de match Fischer-Spasski plaatsvond in Reykjavik. We gaan daarom kijken naar de film ‘Pawn Sacrifice’ en de documentaire ‘Fischer against the World’.

Diezelfde middag openen we ook een expositie over de match, vol met interessante objecten. Beleef ‘De match van de eeuw’ nog een keer! Onze deuren gaan om 12:00 uur open en de entree is gratis. Tot dan!

Als schaker hoef je je niet te vervelen in Amsterdam!

Tot dinsdag wellicht?

Reactie achterlaten