Grand Prix Cyclus afgesloten (foto’s!)
door

De Grand Prix jeugdtoernooien van dit seizoen zijn al weer voorbij. De laatste twee toernooien waren bij Almere en Het Probleem. In Almere won Kilian met 5 uit 7 groep 3. Een hele mooie prestatie: Kilian gaat na een moeizame seizoenstart in september en oktober steeds beter spelen zowel intern als bij toernooien. De grote verrassing van Almere was echter Elias. Elias speelt normaal in groep 3 in de middenmoot maar in Almere, dat altijd wat zwakker bezet is dan de andere toernooien speelde hij in groep 2 en tot ieders verbazing wist hij die te winnen met 7 uit 7. Elias kan zelf ook niet uitleggen hoe dat opeens kon maar de grote beker krijgt een mooi plekje thuis.

Het laatste toernooi van de cyclus was bij Het Probleem in Amsterdam-West. Hier viel Elias net buiten de prijzen door in de laatste ronde te verliezen. Bekers waren er wel voor Maarten in groep 1 (3e) en Everett die groep 4 won met 7 uit 7.

Toen was het tijd voor de prijsuitreiking, helaas zonder een foto van Felix want die speelde niet goed, rekende niet meer op een prijs en was al vertrokken maar werd toch tweede in de eindstand van de C-categorie. Foto’s van de andere winnaars hebben we wel: