Gerald Huter 1940-2020
door
Beste clubgenoten, een trieste mededeling: Gerald Huter is afgelopen maandag op 80-jarige leeftijd overleden. Gerald was van 2003 t/m 2016 lid van Caissa en schaakte ook regelmatig in de Laurierboom. Afscheid nemen van Gerald kan op zaterdag 22 februari om 12.45 uur in de grote aula van De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Na afloop is iedereen welkom in De Laurierboom voor een drankje.

  1. Wim Suyderhoud

    Wim Suyderhoud zei op :

    Markante vent. Leraar Frans. Francofiel ook. Hij werd al een tijd gemist in de Laurierboom, zijn stamcafé, waar hij op zondagmiddag jarenlang deel uit maakte van ons ‘snel’schaakgezelschap. Hij noemde mij meer dan eens zijn ‘favoriete vijand’. R.I.P.

  2. Jaap Tanja

    Jaap Tanja zei op :

    Ach Gerald… Flegmatieke man met een zeer karakteristieke kop (ooit nog eens vereeuwigd door een kundige beeldhouwster – zie Caissa Nieuws, oktober 2014: http://www.caissa-amsterdam.nl/archiefmap/cn2014-10-437.pdf). Ik heb heel wat aardige en creatieve partijen tegen hem gespeeld – nooit saai. Ik zag hem vaak zitten in een koffiehuis op de Rozengracht, als ik in mijn middagpauze een wandelingetje maakte in of rond de Jordaan. Hij ruste in vrede.

Reactie achterlaten