Binnenkort twee toernooien in Amsterdam
Raadsheer Open rapid toernooi en het schaaktoernooi van het Forum voor Democratie
door
Binnenkort worden er 2 toernooien binnen onze stadsmuren georganiseerd. Het toernooi van de Raadsheer is een jaarlijks terugkeren rapidtoernooi. Deze wordt gehouden op 13 september a.s. Het tweede toernooi is een eenmalig promotie-event, georganiseerd door het Forum van de democratie. Tijdens dit toernooi zal ook Jan Timman acte de presence geven. Dit toernooi staat voor 30 augustus op het programma.

De toernooi informatie van beide toernooien (in chronologische volgorde)

schaaktoernooi van het Forum voor Democratie

U en uw leden zijn van harte uitgenodigd om op 30 Augustus van 16.00-22.00 deel te nemen aan het schaaktoernooi van het Forum voor Democratie aan de Herengracht 74-sous. Want geen betere sport die bij een denktank past dan schaken.

Eregastheer is de voormalige nummer 2 van de wereldranglijst: Jan Timman. Hij zal de partijen tijdens het toernooi analyseren, enkele van zijn eigen partijen toelichten én verrassende verbanden tussen schaken en democratie leggen.

Deelname is open voor alle geïnteresseerden die de democratie een warm hart toedragen. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- p.p. waarbij inbegrepen zit de borrel én uitgebreide schaakhappen. U kunt zich opgeven door middel van het sturen van naar dit mailadres.

In de hoop u te mogen treffen op 30 Augustus om 16.00 teken ik met vriendelijke groet,

Thierry Baudet

Directeur/Oprichter Forum voor Democratie

Forum voor Democratie is een onafhankelijke, niet-partijgebonden denktank gevestigd in Amsterdam. We zijn opgericht in 2015 om na te denken over de mogelijkheden voor een democratischer Nederland, lagere belastingen, culturele revival en een ander Europa. We geloven in een actieve civil-society en een kleine, weerbare overheid. We zien dat de Europese Unie en de euro in hun huidige vorm niet werken en willen zoeken naar concrete, structurele verbeteringen of oplossingen. We organiseren cursussen, trainingen, expert-meetings en een wekelijkse borrel-lezing. We leveren bijdragen aan het publieke debat. En we schrijven lijvige onderzoeksrapporten over de grote vragen die schuilgaan onder de actualiteit.

 

Raadsheer Open Rapid toernooi

Beste schaker,

Graag willen we je attenderen op ons jaarlijkse Raadsheer Open Rapid toernooi op zondag 13 september.

Het toernooi wordt al weer voor de 10e keer georganiseerd en is ook dit keer in gebouw De Poort aan de Kattenburgerstraat in Amsterdam (uitstekend bereikbaar per auto en OV)

 

Alhier kan je je inschrijven. Voor meer informatie: Zie de bijlage

 

Graag tot ziens op 13 september!

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter van Nijen
Toernooicommissie SV De Raadsheer

Reactie achterlaten