Bijzonder rapid toernooi in Barcelona (!)
20 oktober op Placa Reial
door
In het weekend van 19 tot 21 oktober wordt door schaakenthousiast Hans Kottmann een bijzonder evenement georganiseerd in Barcelona: het Amsterdam Armada Rapid Schaaktoernooi. Voor een zeer gunstig tarief krijg je de kans om een weekend te schaken op een zonnige locatie

Normaal gesproken zijn we niet zo van de toernooi-aankondigingen, en al helemaal niet als deze niet in Amsterdam zijn. En dan nu eentje, maar liefst in Barcelona? Vooruit dan, want dit is wel een heel unieke kans!

Hans Kottmann is een bekende schaakliefhebber uit Amsterdam, die sinds enige tijd resideert in Barcelona. Hij heeft het toernooi georganiseerd, met daarbij de volgende aankondiging:

20 oktober spelen wij het officieuze Amsterdam Armada Rapid Schaaktoernooi. De retourvlucht van 19 tot 21 oktober met Transavia bedraagt € 202,00. Verblijf voor twee nachten kan geregeld worden á € 60,00. De opening en de prijsuitreiking zullen verricht worden door een daverende verrassing (het behoeft weinig fantasie om hier tussen de regels door te lezen).

Plaats van handeling: Placa Reial

Het inleggeld is € 5,00

Prijzengeld bij 200 deelnemers: € 500 voor de winnaar, € 200 voor de nummer twee en € 100 voor de nummer drie.

Vandaag kreeg ik een belletje van Hans, met het verzoek om dit toernooi onder de aandacht te brengen (uiteraard heeft hij alle schaakverenigingen in Amsterdam benaderd). Hij liet ook nog doorschemeren dat hij bij 200 deelnemers een vliegtuig zou kunnen charteren.

Aanmelden kan via info@broodopdeplanken.nl

 

 

Reactie achterlaten