ALV aanstaande dinsdag
Jule Cordes start dinsdag in WK
door

Beste leden van Caissa,

Beste clubgenoten,

Als je nog niet op de hoogte was: Je bent van harte uitgenodigd om naar de Algemene  Ledenvergadering aanstaande dinsdag te komen, we starten om 20.00 uur. Naast de gebruikelijk onderwerpen staan diverse interessante punten op de agenda zoals de stand van zaken in huize Lydia (huurkosten), voorstellen tot wijziging van het tempo van de interne en de opzet van de zomercompetitie. Je inbreng is van harte welkom!

Afgelopen dinsdag was de materiaalavond. Doordat we vrij uniforme schaakstukken hebben was het checken qua compleet zijn en uniformiteit van de stukken in 3 kwartier gepiept. De klokken zijn gecheckt op werkzaamheid en tempo, de borden zijn gereinigd. Qua materiaal zijn we helemaal gereed voor het komend seizoen. Dank aan de leden die hieraan hebben meegeholpen, zeer gewaardeerd!

Agenda komende weken:
– 6 september Algemene Ledenvergadering en start Jeugdcompetitie, start WK meisjes (Jule Cordes)
– 13 september start Wintercompetitie
– 16 september start KNSB (je teamleider zal je informeren, Caissa 4 start later)
–  20 september: 2e ronde Wintercompetitie en Schaakoff

Training GM Paul van der Sterren
In het najaar zal Paul een 5-tal trainingen geven voor spelers globaal tussen 1600 en 2000 ELO. De data zijn 20 september, 11 oktober, 8 november, 13 december, en 10 januari, telkens tussen 18.45 en 19.45 uur (NB een kwartier vroeger dan eerder aangekondigd i.v.m. overgang naar interne).
De eerste keer is het onderwerp de openingskeuze. In die training wordt besproken aan welke onderwerpen behoefte is om de volgende keren op te pakken. De deelnemers betalen 40 euro voor 5 trainingen of 10 euro per training. Lijkt het je leuk deel te nemen? Zend een mailtje naar caissa.amsterdam@gmail.com . Er zijn inmiddels 8 deelnemers.

WK meisjes Jule Cordes
‘Onze’ Nederlandse meisjeskampioen Jule Cordes begint dinsdag aan het wereldkampioenschap meisjes tot 16 jaar !
Het toernooi telt 11 ronden en wordt gespeeld van 6 t/m 16 september in de Roemeense badplaats Mamaia.
Jule is in goed gezelschap van Machteld van Foreest en Eline Roebers. 
We wensen Jule veel succes. De website van het toernooi is: https://worldyouth2022.com/

Graag tot dinsdag.

Reactie achterlaten