Spannende matches om het clubkampioenschap
door
Artikelen voor lustrumeditie Caissa Nieuws welkom tot en met 7 mei

Beste clubgenoten,

De matches om het clubkampioenschap zijn spannend, Rob Bodicker. middels 2 x winst tegen Rik Salomons, en Tejo Hagen, na winst tegen Aleks Varnica, werden kampioen in hun categorie. Van harte gefeliciteerd! Alle overige matches zijn nog in evenwicht, het pleit wordt beslecht op 17 mei met rapid- en desnoods snelschaak. Aleks heeft op de onze website een uitgebreider verslag.

In de interne rapid staan Arno Bezemer en Robert Kikkert na 2 speelavonden bovenaan met 5 punten uit 6 wedstrijden. Zij worden gevolgd door Evgeny Shklovsky en Faan Langelaan met 4 punten en een hele reeks spelers met 3 punten uit 3 of 6 partijen. De competitie is met begonnen, pas eind augustus wordt het pleit beslecht.

Inmiddels zijn de eerste artikels van de speciale lustrumeditie van Caissa Nieuws bij Wim Suyderhoud aangeleverd. Hartelijk dank aan allen die hieraan bijdragen! Tevens zal het nodige fotomateriaal in CN getoond worden. Heb je een idee voor een artikel of nog een leuke foto uit de oude doos (graag met een beetje toelichting)? Zend dit uiterlijk 7 mei naar voorzitter@caissa-amsterdam.nl en we gaan er mee aan de slag.

Dinsdag speelt de 3e ronde van de rapid in huize Lydia en zijn er een aantal SGA-wedstrijden, graag tot dan.

Reactie achterlaten